Probeer WBSOEasy

U kunt WBSOEasy kosteloos en vrijblijvend proberen door een proefaccount aan te vragen. In dit proefaccount zijn een 4 tal fictieve projecten aangemaakt. U kunt met uw pc, tablet of telefoon echte registraties toevoegen, registraties goedkeuren, dashboards bekijken. Kortom u kunt volledig anoniem een kijkje nemen in WBSOEasy. Dit doet u door op onderstaande button te drukken.

Ook bestaat de mogelijkheid om op basis van uw werkelijke projecten en beschikbare uren het programma vrijblijvend te proberen. In dat geval kunt u contact met ons opnemen en ontvangt u een invulformulier. Met de gegevens van dit formulier richten wij WBSOEasy voor u in. Als u overtuigd raakt van WBSOEasy kunt zich abonneren op WBSOEasy. Bent u niet tevreden dan kunt u de projecten gewoon wissen.

Voor beide opties geldt dat uw registraties niet door derden bekeken kunnen worden. Bij de 2de optie kunt u het toegezonden wachtwoord zelf wijzigen. Daarna zijn de registraties ook voor ons niet meer zichtbaar. De handleiding van het programma kunt u via deze site downloaden.

Neem contact op